« Our Generation Was Stupid Beyond Measure, But The Next Generation Is Worse | Main | Lincoln Looks Back to Look Forward »

August 16, 2013

Martin Manley: My Life and Death Born 8-15-53, Died 8-15-13 , Age 60

"Today is August 15, 2013. Today is my 60th birthday. Today is the last day of my life. Today, I committed suicide. Today, is the first day this site is active, but it will be here for years to come." Martin Manley Life and Death - Home [Mirror site HERE]

Posted by gerardvanderleun at August 16, 2013 1:46 PM. This is an entry on the sideblog of American Digest: Check it out.

Your Say

Ich bin sicher, dass viele Leute mit diesem Stück Arbeit zu vereinbaren. Ich würde sagen, es ist eine sehr gute Arbeit zu diesem Thema.

Posted by: Ardell Parkhurst at December 24, 2013 3:13 PM

Bonjour, j'ai besoin d'informations sur un sujet connexe. Je ne sais pas si vous seriez en mesure de m'aider.

Posted by: Greg Sago at December 25, 2013 2:28 PM

Ik weet dat ik een beetje laat om bij te dragen mijn gedachten, maar dit specifieke artikel gemaakt me voel. Het was een boeiende weblog bericht. Ik heb ontwikkelen tot een regelmatige lezer van je website gezien die ik tegenkwam uw site een tijdje weer terug. Ik kan niet zeggen dat ik het eens met alles wat je gezegd, maar het was nadrukkelijk verhelderend! Ik zal terug opnieuw weer snel.

Posted by: Fausto Barno at December 26, 2013 8:42 AM

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)